Política de Privacidad

1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Identitat: MERCAUTO VENDRELL, S.L. (també el prestador)
NIF: B43069293
Adreça postal: Carrer Berguedà, 8-10. Polígon Industrial Torrent del Lluc, 43710 SANTA OLIVA, (Tarragona)
Correu electrònic: rpgd@mercautogroup.com
MERCAUTO VENDRELL, S.L., com a responsable del Lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i altra normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), li informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
Identitat: ANNAMOTORS, S.L. (també el prestador)
NIF: B43918085
Adreça postal: Carrer Berguedà, 8-10. Polígon Industrial Torrent del Lluc, 43710 SANTA OLIVA, (Tarragona)
Correu electrònic: rpgd@mercautogroup.com
ANNAMOTORS, S.L., com a responsable del Lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i altra normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), li informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

2. FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les seves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:
– Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web;
– Remetre les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol un altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’Usuari hagi consentit expressament a l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció de la NEWSLETTER;
– Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari;
– Realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l’Usuari
– Utilitzar les seves dades per contactar-li, tant per via electrònica com no electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat i,
– Notificar-li canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de cookies.
– Es realitzaran anàlisi de perfils i de usabilitat.
– Les dades de clients i/o proveïdors seran tractats, dins de la relació contractual que els vincula amb el responsable, en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborables que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.
Pot revocar a qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” a rpgd@mercautogroup.com.
D’acord amb la LSSICE, MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. no realitzen pràctiques de SPAM, per tant, no envien correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà dels prestadors, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions. No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites salvo per obligació legal o requeriment judicial.

3. CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

Les seves dades es conservaran mentre duri la relació comercial amb nosaltres o exerciti el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. No obstant això, conservarem determinades dades personals identificatives i del tràfic durant el termini màxim de 2 anys per al cas que fos requerit pels Jutges i Tribunals o per incoar accions internes derivades de l’ús indegut de la pàgina web.
No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.

4. LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment atorgat per dur a terme les finalitats anteriorment descrites, que se sol·licitarà al moment de marcat de la casella corresponent a l’hora de recollir les seves dades.
El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis dels Prestadors.
En els casos en què existeixi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts. En els casos en què existeixi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts.

5. COMUNICACIONS

Qualsevol comunicació remesa quedarà incorporada als sistemes d’informació de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. En acceptar les presents condicions, termes i polítiques, l’Usuari consent expressament al fet que MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. realitzi les següents activitats i/o accions, tret que l’Usuari indiqui el contrari:
• L’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per qualsevol mitjà habilitat informant als Usuaris de les activitats, serveis, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació sobre els serveis i productes relacionats amb l’activitat.
• En cas que l’Usuari hagi consentit expressament a l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció de la NEWSLETTER, l’enviament d’aquestes comunicacions per mitjans electrònics informant als Usuaris de les activitats, serveis, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació sobre els serveis i productes de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. iguals o similars als quals van anar inicialment objecte de contractació o d’interès per l’Usuari.
• La conservació de les dades durant els terminis previstos en les disposicions aplicables.

6. MITJANS OFICIALS DE COMUNICACIÓ

S’informa a l’usuari que els mitjans habilitats per l’empresa per comunicar-se amb clients i altres afectats és el telèfon corporatiu, els telèfons mòbils d’empresa i el correu electrònic corporatiu.
Si Vostè remet informació personal a través un mitjà de comunicació diferent als indicats en aquest apartat, les EMPRESES quedaran exemptes de responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat que disposi el mitjà en qüestió.

7. DESTINATARIS DE CESSIONS O TRANSFERÈNCIES

MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. no duen a terme cap cessió o comunicació de dades tret que existeixi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l’usuari.
Tampoc es realitzaran transferències internacionals de les seves dades de caràcter personal sense el seu consentiment previ sense perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el seu compte si pot haver-hi indicis de la comissió d’algun delicte per part de l’usuari. La informació facilitada només serà la que disposin en aquest moment els prestadors.
MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. no cediran les dades recollides a tercers tret que existeixi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l’usuari. La informació que vostè ens proporcioni tant a través d’aquest lloc web com a través de l’aplicació serà allotjada en els servidors de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L., contractats a l’empresa ANCO SISTEMAS DE GESTION, S.A. amb CIF A58269085 i domicili fiscal situat al CARRER CASP 23, 08010 BARCELONA. El tractament de les dades d’aquesta entitat es troba regulat mitjançant un contracte d’encarregat del tractament entre els prestadors i aquesta empresa. En cap cas aquest encarregat del tractament subcontractarà serveis que comportin algun tractament de dades per tercers sense el nostre previ consentiment.

8. DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

Com a usuari-interessat, pot sol·licitar l’exercici dels següents drets davant MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. presentant un escrit a l’adreça postal de l’encapçalament o enviant un correu electrònic a rpgd@mercautogroup.com, indicant com a Assumpte: “PROTECCIO DE DADES: DRETS AFECTATS”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei.
Drets:
• Dret d’accés: permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmesos a tractament.
• Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incomplets.
• Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que resultin ser inadequats o excessius.
• Dret d’oposició: dret de l’interessat al fet que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi en el mateix.
• Limitació del tractament: comporta el marcat de les dades personals conservades, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament.
• Portabilitat de les dades: facilitació de les dades objecte de tractament a l’interessat, a fi que aquest pugui transmetre’ls a un altre responsable, sense impediments.
• Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.
Com a usuari, té dret a retirar el consentiment prestat a qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.
També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació amb la protecció de les seves dades (agpd.es).

9. INFORMACIÓ ADDICIONAL

INFORMACIÓ QUE RECAPTEM:
Les dades recollides per part del responsable són els següents:
– Aquells que els usuaris subministrin a través dels diferents serveis oferts a la pàgina web
– Aquells inclosos en els diferents formularis previstos a la pàgina web
– Dades recollides a través de les “cookies” per a la millora de l’experiència de la navegació segons s’informa en la política de cookies.
La negativa a subministrar les dades obligatòries suposarà la impossibilitat d’atendre la concreta sol·licitud que es tracti. Vostè manifesta que la informació i les dades que ens facilita són exactes, actuals i veraces. Li preguem que en cas de modificació, comuniqui immediatament la mateixa a fi que la informació en tractament estigui a tot moment actualitzada i no contingui errors. Si contracta el servei/compra el producte mitjançant la nostra pàgina web www.mercautogroup.com li sol·licitarem que ens proporcioni informació sobre vostè, inclosos el seu nom, dades de contacte i informació sobre una targeta de crèdit o de dèbit.
A través d’aquesta Política de Privacitat li informem que les fotografies que estiguin penjades a la web són propietat de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L., incloent les dels menors, en les quals, per a l’obtenció d’aquestes, s’ha obtingut el consentiment previ dels pares, tutors o representants legals mitjançant la signatura dels formularis realitzats a aquest efecte pels centres en els quals els menors formen part. No obstant això, els pares, tutors o representants dels menors, com a titulars de l’exercici dels drets d’aquests, i sempre previ requeriment formal per escrit, poden indicar la negativa a l’ús de la imatge del menor; en aquest cas, la imatge es mostrarà #pixelat.
XARXES SOCIALS
Li informem que MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. es regiran per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.
MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. tractaran les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant-lo d’activitats, productes o serveis dels prestadors, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin. Queda prohibida la publicació de continguts:
– Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
– Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives en els nostres usuaris o tercers i en general qualssevol siguin els continguts que MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. considerin inadequats.
– I en general que contravinguin els principis de legalitat, honradesa, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció de l’ordre públic, la protecció de la vida privada, la protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.
Així mateix, MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. es reserven la potestat de retirar, sense previ avís del lloc web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin inadequats.
Les comunicacions remeses a través de les xarxes socials seran incorporades a un arxiu propietat de MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L., podent-li enviar informació del seu interès.
Pot accedir a més informació, així com consultar les empreses que formen part de ANNAMOTORS, S.L., mitjançant el següent enllaç: www.empresa.com/politicadeprivacidad.
En tot cas, si Vostè remet informació personal a través de la xarxa social, MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. quedarà exempt de responsabilitat en relació a les mesures de seguretat aplicables a la present plataforma, devent l’usuari en cas de voler conèixer-les, consultar les corresponents condicions particulars de la xarxa en qüestió.
MESURES DE SEGURETAT:
Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. Els Prestadors han adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, d’acord l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen amb els requisits i condicions d’integritat i seguretat establertes en la normativa vigent.
IDIOMA
L’idioma aplicable a aquesta Política de Privacitat és el català. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en català.
PUBLICACIÓ DEL SEU TESTIMONIATGE
En el cas que l’usuari vulgui publicar la seva opinió a la web, li informem que les dades aportades seran tractades per atendre els suggeriments proposats, experiències o opinions respecte dels productes i/o serveis per ser publicades a la pàgina web i així poder ajudar a altres usuaris. Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o destrucció total dels mateixos. Els testimonis es publicaran a la nostra pàgina web. L’única dada personal que es publicarà del testimoni serà el seu nom.
CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. es reserven el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.
LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre MERCAUTO VENDRELL, S.L. i ANNAMOTORS, S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta Web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual es sotmeten expressament les parts, essent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Tarragona.